Sider

søndag 26. desember 2010

Liten pung

En liten pung som kan brukes til hva man måtte ønske seg. Den passer til å ha mobil, kort og penger i.
Eller andre småting på tur...
En utgave til i samme størrelse.

Mere julegaver

Gavesett på sminkepung, synål etui og kleenex etui som gis bort til jul :)



Julegaver


Disse to settene av toalettveske og lite etui i tillegg ga jeg bort til mine nieser Tuva og Tilde. Valg av stoff var helt etter deres ønske...

Nissedrakt

Nå rett før jul skulle de ha grøtfest i barnehagen og derfor skulle jo barna også ha på seg røde klær, noe jeg trodde jeg hadde til Anders, men kunne ikke finne det...
Så det ble nødutgaven, hadde heldigvis rødt nærvøst fløyel liggende så jeg sydde like gjerne en hel dress i det. Og det ble mye bedre enn jeg tenkte det ville. Anders var iallefall veldig fornøyd den ble brukt hele den dagen i barnehagen :)

Fleecekjole


Denne kjolen skal jeg gi til ei lita jente som akkurat har fylt ett år. Håper den faller i smak :)

Sminkepunger


Jeg har to venninner som er veldig opptatt av hver sitt lille dyr. Så jeg fikk da en ide om å lage en sminkepung til hver av dem med sitt favorittdyr på.
Å finne stoff med sommerfugl på er jo verdens enkleste, det fant jeg i flere utgaver så det var bare å velge og vrake. Jeg falt for dette jeg da!!!
Men frosk derimot var en større utfordring. Og da jeg fant det på kun en eneste nettside var det såklart utgått/utsolgt... Og ikke fant jeg symerker med frosk heller!!!
Så da ble løsningen å brodere en smilende frosk og sy den på. Og jeg ble veldig fornøyd med resultatet.
De fikk den lille gaven helgen før jul, og den falt i smak :-D

torsdag 23. desember 2010

Kleenex-etui

Disse små etuiene er ganske kjappe å lage, og veldig kjekke å ha med i lomma når man har med seg snørrete unger på tur...

Små sminkepunger


Hello Kitti var til ei lita jente som heter Mathea, og den nederste var til datteren min Helene som bruker den til å ha hårstrikker i :)

Synål-etui

Mønsteret til denne fikk jeg av Charlotte, som jeg tror hadde fått det fra en Tilda bok.
Iallefall en veldig hendig sak, når man må ha med nåler på tur...
Har i senere tid laget flere av disse som skal gis bort i gave :)

Oppbevaringspose

Jeg har denne som oppbevaring av div kaffeposer (les sjokoladekaffe...).
Ellers kan man jo bruke de til alt mulig rart :)

Sminkepunger


Disse to er sydd etter eget mønster, jeg fikk ideen fra en eller annen blogg hvor jeg har sett bilde av flere flotte utgaver.
Disse to er gitt bort i gave.

En lue fra tidligere...


Denne laget jeg etter en lue Anders hadde fra før av, han er her litt over 2 år. Den er sydd i fleece og foret med ribb.

I disse førjulstider...

Noe likt denne så jeg i en sybutikk, og syntes det var en god ide. Lagde kjapt mønster selv etter som hvor stor jeg ønsket den. Denne kan stå på bordet med noe godt oppi, som feks twist eller julekaker.
Eller den kan gis bort med gave eller godteri i. Og dette er jo juleutgavenda!!

Ny kosebukse til Anders


Siden den forrige (den med kameler på) ble litt i største laget sydde jeg en også i str 86, men uten ekstra sømonn. Og denne ble veldig riktig i størrelsen.

Kosebukse til Anders

Denne er sydd i str 86 men med ekstra sømonn og lange ribbekanter i livet og nederst på bena (til å brettes). Derfor ble den i største laget til minstemann. Men siden der er ribb så gjør det ikke noe, bedre litt for stor enn for liten, og siden dette er blitt favorittkosebuksa til Anders blir den brukt så fort den ikke er til vask...

Gensere til Anders

Måtte teste ut noen mønstre, og disse ble passelig store og gode. Elefantene er i jersey, og den blå er i velur.

En til hel dress i polarfleece

Denne er laget på bestillin til ei lita jente som heter Mathea, i str 104.
Håper den passet bra og kommer til nytte :-D

Hel dress i polarfleece

Denne dressen ble laget til minstemann i str 92. Den ble romslig og god, og er kjekk som kjøredress og når han sover ute i barnehagen.

Litt skummelt men også gøy...

Da har jeg fått fingeren ut og prøver meg på blogging jeg også... Ser jo at det er veeeldig mange andre som er flinke til dette, og det er mange spennende blogger å følge med på! Jeg liker å fotografere og å sy ting og tang og barneklær så det er det denne bloggen skal handle om!!!

Mvh Verone